Copyright © KAGAYA Studio All Rights Reserved

Posao: – preporučljivo je da vaš posao malo analizirate: sa čime ste zadovoljni, a što bi ste htjeli poboljšati. Potrebno je napraviti jednu tabelu ciljeva za 2024 godinu. Izdvojite 5 najvažnijih problema. Sami odgovorite na pitanje ''kako to mogu riješiti i popraviti i što ću konkretno učiniti''?  Odmah počnite djelovati prema tom vašem popisu. Zatim napravite popis 5 ciljeva koje biste željeli ostvariti u 2024 godini i nije važno koliko su realni ili su to samo vaše želje. U svakom slučaju će vam probuditi optimizam i kreativnost. To su osnovni pokretači u poslu i u životu. Napredovanje u poslu je moguće, ali sa time dolazi i vaša veća odgovornost. Zato ''pazite što želite''. Ako tražite posao najlakše ćete ga naći u području zdravstva, socijalne službe, umjetnosti-kulture. Ako ste mladi tada se pokrenite u vizualnim medijima jer ćete tu pronaći sebe. Nemojte se plašiti konkurencije. Važno je da sebi postavite jednu radnu disciplinu i ustrajete prema cilju.

 

Ljubav: – stavite sebe na ravnopravan nivo u odnosu sa partnerom-icom, ako imate nju ili njega. To je važno u ljubavi jer ljubav se dijeli, a žrtvovanje  nije potrebno. Biti ćete u 2024 vrlo romantični. To znači da vas je lako osvojiti na prvu. Zato je dobro da ne pokažete odmah da vam se netko sviđa, već budite malo tajanstveni. Vama koji ste već duže vrijeme u braku malo je postalo monotono i priželjkujete da vam partner priređuje iznenađenja. Ako to partner ne učini može se dogoditi da netko drugi ostvari vaše želje i eto afere. Sve je za ljude, zar ne?

 

Zdravlje: – nježno tretirajte vaše tijelo: blagi okusi hrane, dovoljno tekućine, redovita njega kože i kose. Razgovarajte sa osobom od povjerenja kada vas nešto muči, jer tako ćete se riješiti zabrinutosti ili straha. Vama je potrebno dovoljno noćnog sna za dobro zdravlje.

Najviše energije imati će te u ožujku, travnju, lipnju, srpnju, listopadu i studenom.

Vrijema za uživanje u ljubavi, ljepoti, životu: ožujak, travanj, svibanj, lipanj, srpanj, rujan, listopad i prosinac.

 

Za sva osobna pitanja i dileme nazovite me na tel: 060 607 607 radnim danima od 9 - 13 sati ili pošaljite e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..