Copyright © KAGAYA Studio All Rights Reserved

Posao:  – Uran je vladar vašeg znaka ali u 2024 je još u znaku Bika i vama Vodenjacima remeti mir. Nije vam lako planirati u poslu. Puno je situacija koje ne možete predvidjeti. Pogotovu je problem sa tehnologijom. Zato pazite na vaše kompjutere i drugu opremu, stalno imajte rezervu i podatke uredno zaštitite. Isto se odnosi i na vaše bankovne račune. Ideje su vam dobre u poslu ali način na kojih ih prezentirate često nailaze na nerazumijevanje. Neki pojedinci vas iskorištavaju i vi umjesto njih ulazite u nepotrebne sukobe sa okolinom. Zato budite čvrsto na nogama i provjerite činjenice a ne ono što vam kažu ili serviraju kao istinu. Od lipnja vam postaje lakše jer Jupiter će vam vratiti kreativnost koju ste malo zanemarili. Slušajte što mlađi od vas imaju za reći ali se ipak oslanjajte na osobe od povjerenja. Budite aktivni ali nemojte naglo donositi poslovne odluke. Prihodi će vam biti dobri. Ako ste poslovno iskusni tada ćete biti nagrađeni za sve dosadašnje poslovne napore. Moguća su javna priznanja.

 

Ljubav: – Vama Vodenjacima koji ste u ozbiljnoj vezi predstoji onaj finalni korak, ali se još uvijek nećete odlučiti na njega, barem ne u 2024. Bolje vam je biti u ljubavnom odnosu u kojem imate osobnu slobodu i vlastiti identitet. Ako se partner-ica ne slažu sa takvim odnosom nemojte naglo reagirati. Pronađite kompromis. Vama koji ste u braku čini se da će ponovno roda pokucati na vrata. Vama koji ste slobodni ljeto će biti puno uzbuđenja. Glava će biti u oblacima a srce će ubrzano kucati, leptirići u stomaku – zaljubljivanjeee.

 

Zdravlje: – vi ste uvijek u trendu sa preventivom, sa efikasnim dijetama. Zdravlje vam je važno. Preporučuje se redovita kontrola kako ne biste bili u strahu za zdravlje. Može se reći – budite odgovorni.

Najviše energije imati će te u ožujku, kolovozu, rujnu i prosincu.

Vrijeme za uživanje u ljubavi, ljepoti, zdravlju: ožujak, travanj, svibanj, lipanj, kolovoz, rujan.

 

Za sva osobna pitanja i dileme nazovite me na tel: 060 607 607 radnim danima od 9 - 13 sati ili pošaljite e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..