Copyright © KAGAYA Studio All Rights Reserved

Posao: – sada vama Lavovima treba psihička i mentalna snaga da biste upravljali u prvom redu sa sobom a shodno tome i sa vašim poslom. U prvoj polovici 2024 godine biti će dosta iznenađenja i poslovnih izazova. Nemojte pretjerano dramatizirati kako to obično radite. Ako se uspijete kontrolirati i dati sebi dan-dva za razmisliti tada će vaše odluke biti najbolje za vas, u vašu korist. Neće biti jednostavno. Od druge polovice godine imati ćete bolje uvjete na poslu koji radite. Vi koji ste nezaposleni tada ćete svakako dobiti bolju priliku i prihvatite je. Izuzetno je važno da ste poslovno aktivni, da ostvarujete prihode, zarađujete. Važno je da sada radite po pravilima i da budete za nijansu skromniji u očekivanjima. Vrijeme je učenja nečeg novog. Ako se vama nudi mirovina pametno ju je prihvatiti.

 

Ljubav: – većinu vas će najviše zanimati odnos sa partnerom-icom. Svaka vaša sebičnost će izazvati krizu i to sa neizvjesnim ishodom. Još nije vrijeme da budete u glavnoj ulozi. Nemojte sebe isticati u prvi plan. Vaše ljubazne riječi jedino mogu smiriti obje strane. Vi Lavovi koji u zadnje dvije godine imate probleme u braku ili vezi morati ćete donijeti odluke koje su odgađali. Vi koji ste slobodni i želite započeti vezu imati ćete nekoliko prilika od kojih će zadnja biti najbolja. Vi uvijek trebate izabrati posebnu i talentiranu osobu - sa kojom ćete se ponositi.

 

Zdravlje: – ako ste mlađi od 30 godina biti ćete vrlo energični. Vama koji ste u srednjoj i starijoj životnoj dobi potrebno je više odmora, piti više tekućine i budite veseli bez obzira na sve.

Najviše energije imati ćete u travnju, svibnju, studenom i prosincu.

Vrijeme za uživanje u ljubavi, ljepoti, životu: veljača, ožujak, srpanj, kolovoz, rujan, studeni.

 

Za sva osobna pitanja i dileme nazovite me na tel: 060 607 607 radnim danima od 9 - 13 sati ili pošaljite e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..