Copyright © KAGAYA Studio All Rights Reserved

Posao: –U 2024 godini, mnogima od vas se znatno popravljaju uvjeti na poslu, kako u plaći tako i u statusu ili napredovanju. Sve to je vaša zasluga u zadnjih godinu dana. Ostanite uporni i dosljedni pa ćete biti jako zadovoljni z poslu koji radite. Od 2 mjeseca lakše ćete pronaći posao ako ga nemate, povećati ćete prihode ako ste privatni poduzetnik, promijeniti ćete posao ako radite u administraciji ili npr zdravstvu. Budite otvoreni za prihvatiti ono što vam okolnosti donesu jer to je za vaše dobro, bez obzira na otpor ili strah koji možete tada osjećati. Vama je svaka promjena veliki izazov. Srećom - jači ste nego što mislite.

 

Ljubav: – jako je važno da uvijek volite, cijenite i poštujete sebe. Tako jačate vlastiti identitet koji je u svakom ljubavnom odnosu najprivlačniji magnet. Nemojte ljubavnog partnera stavljati ispred sebe. Trebate biti ravnopravni, a kažu iskusni ljudi da se to treba raditi od samog početka veze ili braka. Vrijeme je da na vašu ljubavnu prošlost gledate kroz ljepšu prizmu i da se prisjetite svih vaših sretnih dana i sretnih događaja. Nova ljubavna veza je moguća u onome trenutku kada sebe odlučite nagraditi. Od travnja do kraja godine vrlo je lijepo aspektiran vaš ljubavni život.

 

Zdravlje: – kada ste emocionalno ispunjeni i sretni tada ste i zdravi. Zato činite sve da budete sretni svaki dan. To vam je obaveza prema vašem zdravlju u 2024. godini.

Najviše energje imati će te u veljači, ožujku, rujnu i listopadu.

Vrijeme za uživanje u ljubavi, ljepoti, životu: travanj, lipanj, srpanj, listopad.

 

Za sva osobna pitanja i dileme nazovite me na tel: 060 607 607 radnim danima od 9 - 13 sati ili pošaljite e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..