Copyright © KAGAYA Studio All Rights Reserved

Posao: – svima vama rođenima u znaku Blizanci u životu jako dobro dođe svestranost i snalažljivost – nazovimo to prilagodljivost. U poslu je to iznimno važno. Vama će Jupiter nakon 27.5.2024 biti veliki saveznik i otvarati će vam vrata u poslu – ona vrata na koja vi pokucate. Time vam daje podršku i u financijama. Zato potražite financijska rješenja za vaše poslovne ambicije: potpore, povoljne kredite, investitore.  Najlakše ćete napredovati u poslovima kao što su: posredovanja, pravni poslovi, posao vezan uz medije, turizam, edukacije, savjetovanja, prijevoz i dostava proizvoda. Dok drugi okrivljuju situaciju vi ćete se snaći i okrenuti novu stranicu.

 

Ljubav – vama ljubav treba biti ugodna, jednostavna, prijateljska i zabavna. U 2024 godini neki od vas Blizanaca  često ćete sebi zakomplicirati ljubavnu situaciju. Ako ste  u paralelnom ljubavnom odnosu postoji rizik riskirati da se to otkrije i da se vi razočarate. Neki od vas će biti jednom nogom u vezi a drugom nogom vani, spremni na bijeg u svakom trenutku. Puno vas ima odlične potencijale za predivnu ljubavnu priču – suživot, zaruke, vjenčanje, lijepi i skladni odnos sa vašim partnerom-icom.

 

Zdravlje: – budite sebi prijatelj i odbacite svaku štetnu naviku: prije svega pušenje, obrok s nogu i brzu hranu, neredovito spavanje. Bez tih navika možete blistati od energije i izgledati savršeno, bez obzira koliko imate godina.

Najviše energije imati će te u ožujku i u kolovozu.

Vrijeme za uživanje u ljubavi, ljepoti, životu: ožujak, svibanj, lipanj, rujan.

 

 

 

Za sva osobna pitanja i dileme nazovite me na tel: 060 607 607 radnim danima od 9 - 13 sati ili pošaljite e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..