Copyright © KAGAYA Studio All Rights Reserved

 

BIK

Posao: – vi Bikovi volite planirati posao i raditi ono što vama donese najviše materijalne koristi. Ne volite iznenađenja niti brze odluke. Ali nije moguće u 2024 godini držati se vaših planova i rutine. Izazovna vam je prva polovica godine. Jupiter, Uran i Pluton će vas snažno ''prodrmati''. Poput neočekivane oluje  događati će se promjene i izazovi. Morati ćete donositi brze odluke. Ponekada će to izgledati gotovo nemoguće i zato ćete osjećati da je pritisak prevelik. Ali to je jedini način da vam se posao razvija, da zaradite odličan novac. Trebate se modernizirati u poslu, a to znači također i da trebate iskoristiti prilike koje vam se pružaju jer se neće ponavljati. U situaciji koja se zove ''uzmi ili ostavi'' – vi trebate uzeti ponuđeno.

 

Ljubav: – na području ljubavi također je nemirno more. Skloni ste velikim emocijama. Vi koji ste srednje i starije životne dobi upuštati ćete se u ona ''posljednje'' avanture, pa makar vas svi ogovarali. Život je jedan i ne ponavlja se, pa oprostite sebi to što bi vas drugi osuđivali i uživajte makar i na kratko u strastvenoj ljubavi. Zaljubljenost oboji svakodnevicu, pojača imunitet, probudi vas poput budilice. Sve je prolazno i zato treba uživati u ljubavi sada, dok ne prođe.

 

Zdravlje: – pripazite na prehranu. Vrijeme je da promijenite vaše navike i tako djelujete preventivno u korist vašeg zdravlja. Preporučuju vam se svakodnevno trenuci mira i tišine: meditacija, molitva, tihi hobi – što god vama paše.

Najviše energije imati će te u siječnju i u srpnju.

Vrijeme za uživanje u ljubavi, ljepoti, životu: siječanj, travanj, svibanj i rujan.

 

 

Za sva osobna pitanja i dileme nazovite me na tel: 060 607 607 radnim danima od 9 - 13 sati ili pošaljite e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..