3.jpgPlaćanje VISA i MasterCard karicama
Mogućnost plaćanja VISA i
MasterCard karticama

ASTOPROFILI 2021

STING by Andelka Subasic  

Svjetki poznati glazbenik, producent i tekstopisac Sting rođen je kao Gordon Matthew Sumner.  U ’80-tim godinama bio je najšarmantnija rock zvijezda. Nadimak Sting = osa dobio je zbog kombinacije boja odjeće, crne I žute, a potom je taj nadimak postao svjetski slavan. Bio je vocal čuvene grupe m ’’The Police’’, glumio je kraće uloge u filmovima. Za svoje takstove je dobio vrhunska priznanja I proglašen je 2000.g najboljim muškim vokalom I dobio Grammy.

Otac mu je bio mljekar koji je kasnije napredovao u poslu, a mama je bila frizerka koja mu je omogućila sate klavira, dok je Sting sam učio svirati gitaru od koje se desetljećima ne odvaja.

Prva supruga a potom I sadašnja Trudie Styler su glumice. Sting obožava šah, prakticira meditaciju I podržava život u ravnoteži sa prirodom, aktivan je u kampanji za zaštitu prirodnih resursa: šume, zrak, voda.

Voli Italiju pa u Toscani posjeduje vinograde I proizvodi vrhunska vina sa umjetničkim imenima iz njegovih pjesama: Roxanne, When We Dance, Casino delle vie, Sister Moon. Osim vina proizvodi masline, med I organsku hranu, a na imanju često napravi concert I ugosti svjetske zvijezde poput Zuccerra.

Sa sobom vodi osobnog kuhara koji već niz godina spravlja hranu za njega I obitelj.

Sting je karakterno vrlo sličan svojem ocu I upornim radom je zaslužio sve što je postigao. Nenametljivo je uporan, a na sceni je toliko karizmatičan da ne mora glumiti. Poput vrhunskog vina on izgleda odlično za svoje godine I uživa u načinu života koji kreira sam, sa suprugom koja ga podržava. Ozbiljan je u svakoj situaciji. Fizička energija mu je neiscrpna ali je lijepo kontrolira, kao što kontrolira sve što radi: studiozno, promišljeno, do savršenstva po njegovim kriterijima. On je osoba koja održi obećanje I koja na ugodan način dominira. Njegova misija u životu je da učini svijet boljim mjestom za život, a osobno da postane besmrtan sa onim što je u životu napravio – to je već za života postigao.

U 2021 godini ga očekuju veliki nastupi u živo, još jedna glumačka uloga (vjerojatno će glumiti samoga sebe), ali neće moći izbjeći skandal zbog poznate osobe sa kojom će morati preispitati ili prekinuti odnos. Mogući su problem sa suprugom.

 

 

 
 

Studio 7 d.o.o. - 2009 | Dizajn i izrada - studio Scion